This is a custom heading element.

Søndag 21.mai kjøres for 12.gang den årlige globale “Distinguished Gentlemans Ride»!
Alle som skal kjøre Gentlemans Ride er hjertelig velkommen til vafler og kaffe hos oss – Vi åpner dørene kl 10:00 og det blir også mulighet for å få tatt bilder av deg selv i finstasen sammen med kjøretøyet ditt.
Vi saler opp og starter løpet kl 12:00, i år blir startpunktet hos Arena MC i Somaveien 1.
Det blir også premiering fra Triumph Motorcycles og Arena MC, så her gjelder det å kle seg opp i finstasen!

For å kunne delta og få opplysninger om tid, sted og kjørerute må man registrere seg på DGR sin nettside, finne frem finstasen og kjøre en motorsykkel innenfor angitt «Style Guide». Meld deg på ved å trykke på knappen under:

Distinguished Gentlemans Ride:
DGR-arrangementet startet i 2012 med 3000 deltakere i 64 byer, økte stadig, og mobiliserte i 2019 til sammen 116.000 deltakere. Selv i koronatiden mobiliserte i 2021 65000 deltakere fordelt over 913 byer i 116 land.
Stavanger deltar for 9.gang og i Norge blir det troligvis Stavanger, Bergen, Kristiansand og Oslo som har planlagt en tur.
Både mannlige og kvinnelige deltakere kler seg i finstas, gjerne fra motorsykkelens tidlig tidsalder og kjører sine klassiske motorsykler som café racers, bobbers, scramblers og eldre custom modeller.
Turen har som formal å skape bevissthet rundt prostatakreftforskning og menns mentale helse gjennom Movember stiftelsen.
For å kunne delta og få opplysninger om tid og sted må man registrere seg på DGR sin nettside og kjøre en motorsykkel innenfor angitt «Style Guide».