Gentlemansride 2022

Søndag 22.mai kjøres for 11.gang den årlige globale “DISTINGUISHED GENTLEMANS RIDE”.

Både mannlige og kvinnelige deltakere kler seg I finstas, gjerne fra motorsykkelens tidlig tidsalder og kjører sine klassiske motorsykler som café racers, bobbers, scramblers og eldre custom modeller.
Turen har som formal å skape bevissthet rundt prostatakreftforskning og menns mentale helse gjennom Movember stiftelsen.

DGR-arrangementet startet i 2012 med 3000 deltakere i 64 byer, økte stadig, og mobiliserte i 2019  til sammen 116.000 deltakere. Selv i koronatiden mobiliserte i 2021 65000 deltakere fordelt over  913 byer i 116 land.

 

Deltakelse er gratis, men arrangørene verdsetter at deltakere, på frivillig basis, ber sine kjente å være personlig sponsor av sine kjente og kjære.

Innsamlede midler går ikke i, eller via, DGR sin pott, men i sin helhet direkte til den globale Movember Foundation (https://no.movember.com/ ) til arbeid rettet til mens psykisk helse og prostata- & testikelkreftforskning.

Siden 2012 har DGR mottatt sponsormidler tilsvarende $31.6 milion USD.

Stavanger deltar for 8.gang og i Norge blir det troligvis kun Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansund som har planlagt en tur.

For å kunne delta og få opplysninger om tid og sted må man registrere seg på DGR sin nettside og kjøre en motorsykkel innenfor angitt «Style Guide».

 

Se for mer info http://www.gentlemansride.com

 

 

Vi har et Pre-meet hos oss i Somaveien 1 mellom 10:00-12:00 før fellesturen starter.

Her blir det servering av vafler & kaffe,

Det blir også mulighet for å fotografere seg selv med sin MC av profesjonelle fotografer for de som ønsker dette.

Kom og bli med da vel! 🙂